Zoeken
Buy buttons manager

Buy buttons manager

Indeling

De indeling van elk onderdeel is als volgt:

  • Onder Snelle Stappen vind je een kort en bondige uitleg van de te nemen stappen.
  • Onder Detailuitleg vind je de uitleg in detail.
  • Bij Opmerkingen vind je handigheidjes, tips of links naar pagina's over verwante onderwerpen.
  • In Bijlagen vind je een pdf met schermafbeeldingen en extra toelichting en/of een video.


Als klanten een artikel van jouw PE-website kopen, moeten ze dat artikel in een winkelmandje kunnen leggen en daarna kunnen afrekenen. Buy buttons zorgen daarvoor, ze koppelen de artikelen op jouw PE-website aan de bankomgeving van de PE van de koper.

In Buy buttons manager vind je de volgende uitleg.

1. Verkooptransacties
Wat vind je hier? Verkooptransacties via buy buttons zoeken op datum of zoekterm, hoe je een lijst met alle transacties via Excel kan downloaden, per verkooptransactie de bijzonderheden van de transacties bekijken zoals datum, artikel of koper.

2. Buy buttons
Wat vind je hier? Nieuwe buy buttons met link naar de website van de PE toevoegen, inzage in de actieve en gedeactiveerde buy buttons, de mogelijkheid om actieve buy buttons te wijzigen en te deactiveren.

3. Promotiecodes
Wat vind je hier? Nieuwe promotiecodes toevoegen met keuze uit drie kortingstypes, de mogelijkheid om actieve promotiecodes te bekijken en te deactiveren en om gedeactiveerde promotiecodes te bekijken en/of te reactiveren.

4. Verzendtarieven
Wat vind je hier? Per land verzendtarieven instellen per bestelbedrag.

5. Instellingen
Wat vind je hier? Plaatsen van het logo van de PE, verbinden van de website van de PE met PenNed-portaal zodat de klant kan afrekenen, een link plaatsen waarmee de koper van PenNed-portaal weer teruggaat naar de website.

6VVV-Buy buttons manager
Hier worden veel voorkomende vragen over Buy buttons manager beantwoord.