Stichting Praktijkleren header image

Trainingen voor Evenementenorganisatie op de planning

Om ervoor te zorgen dat de docenten goed voorbereid zijn op de inhoud van de leermiddelen en examens bieden wij diverse producttrainingen. We bieden deze op locatie maar kunnen ze ook in-house verzorgen op aanvraag. 

De inhoud van een leermiddel of examenvorm kent na onze training geen geheimen meer voor jou en je krijgt een goed inzicht in de beste aanpak. We hebben de producttrainingen gestructureerd per opleidingsgebeid. Je vindt hier een kleine greep van de geplande producttrainingen voor opleidingsgebied Evenementenorganisatie.

Hieronder vind je een greep van ons aanbod. Een volledig overzicht, de omschrijving en de voorwaarden per training vind je hier. (Kopje: Trainingen Evenementenorganisatie)

Werken met de nieuwe leermiddelen MEO

Belangrijke bouwstenen uit ons nieuwe leermiddelenportfolio zijn de taak- en de beroepsmodules. De taakmodules specifiek voor het nieuwe KD zijn nu in ontwikkeling. Ben je al aan de slag met onze leermiddelen en loop je tegen zaken aan? Deze training is dé manier om volledig geïnformeerd te worden over de opbouw, het aanbod en de werkwijze van de ontwikkelde taak- en beroepsmodulen. 

 

Training op aanvraag

Training examenportfolio en eindgesprek

In een examenportfolio verzamelt de examenkandidaat de bewijzen van zijn kunnen. Een eindgesprek is een individueel vraaggesprek, waarin beoordelaars op gestructureerde wijze de authenticiteit van de bewijzen onderzoeken en/of de examendeelnemer het vereiste niveau beheert.

 

 

Datum: 3 november 2022 van 09:00 tot 13:00 uur. 

Wil je meer weten?

Heb je een inhoudelijke vraag over de producttrainingen voor de opleiding Evenementenorganisatie? Of wil je meer weten over ons totale aanbod trainingen? Neem gerust contact met ons op. We graan graag met je in gesprek en/of beantwoorden al je vragen.