Stichting Praktijkleren header image

Trainingen voor Business Services op de planning

Om ervoor te zorgen dat de docenten goed voorbereid zijn op de inhoud van de leermiddelen en examens bieden wij diverse producttrainingen. We bieden deze op locatie maar kunnen ze ook in-house verzorgen op aanvraag. 

De inhoud van een leermiddel of examenvorm kent na onze training geen geheimen meer voor jou en je krijgt een goed inzicht in de beste aanpak. We hebben de producttrainingen gestructureerd per opleidingsgebeid. Je vindt hier een kleine greep van de geplande producttrainingen voor opledigsgebied Business Services.

Hieronder vind je een greep van ons aanbod. Een volledig overzicht, de omschrijving en de voorwaarden per training vind je hier. (Kopje: Business Services)

 

Werken met de nieuwe leermiddelen ASB

In deze training maak je kennis met de leermiddelen die we aanbieden voor het profiel Assistant Business Services. Na afloop weet je hoe de leermiddelen van ABS het beste ingezet kunnen worden, welke keuzes er gemaakt kunnen worden en welke didactische aanpak voor de verschillende leermiddelen mogelijk is.

 

Datum: 13 december 2022.

Werken met de nieuwe leermiddelen BS

Voor de nieuwe opleiding Business Services niveau 3 en niveau 4 hebben we een flexibel en modulair opgebouwd leermiddelenportfolio ontwikkeld. Belangrijke bouwstenen uit het leermiddelenportfolio zijn de taak- en de beroepsmodules. Hiermee wordt het mogelijk om een unieke leerweg of lesprogramma samen te stellen op basis van de eigen onderwijsvisie.

 

Datum: donderdag 13 oktober 2022.

Examineren met examenportfolio en eindgesprek

In een examenportfolio verzamelt de examenkandidaat de bewijzen van zijn kunnen. Een eindgesprek is een individueel vraaggesprek, waarin beoordelaars op gestructureerde wijze de authenticiteit van de bewijzen onderzoeken en/of de examendeelnemer het vereiste niveau beheert en ook begrijpt wat en waarom hij iets doet. 

 

Datum: 10 november 2022.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag over één van de producttrainingen voor Business Services? Of wil je meer weten over ons totale aanbod Training & advies? Neem gerust contact met ons op. We graan graag met je in gesprek en/of beantwoorden al je vragen.