Stichting Praktijkleren header image

Trainingen voor Retail op de planning

Om ervoor te zorgen dat de docenten goed voorbereid zijn op de inhoud van de leermiddelen en examens bieden wij diverse producttrainingen. We bieden deze op locatie maar kunnen ze ook in-house verzorgen op aanvraag. 

De inhoud van een leermiddel of examenvorm kent na onze training geen geheimen meer voor jou en je krijgt een goed inzicht in de beste aanpak. We hebben de producttrainingen gestructureerd per opleidingsgebeid. Je vindt hier een kleine greep van de geplande producttrainingen voor opleidingsgebied Retial.

Hieronder vind je een greep van ons aanbod. Een volledig overzicht, de omschrijving en de voorwaarden per training vind je hier. (Kopje: Trainingen Retail)

Training leermiddelen Retail

In deze training maak je kennis met de leermiddelen die we aanbieden voor de Retailopleidingen Retailmedewerker, Retailspecialist en Retailmanager. Na afloop weet je hoe de leermiddelen van deze drie opleidingen het beste ingezet kunnen worden, welke keuzes er gemaakt kunnen worden en welke didactische aanpak voor de verschillende leermiddelen mogelijk is.

Datum: op aanvraag.

Examineren met praktijkexamens

Gaat je opleiding volgend schooljaar voor het eerst examineren met de examens van Stichting Praktijkleren? Meld je dan aan voor deze trainingsdag om uitgebreid kennis te maken met de vier praktijkexamens die wij aanbieden. Op deze dag ga je concreet aan de slag met deze praktijkexamens en weet je hoe je onze praktijkexamens kunt voorbereiden, afnemen en beoordelen.

Datum: op aanvraag. 

Wil je meer weten?

Heb je een vraag over de producttrainingen van Retail?