Stichting Praktijkleren header image

Trainingen voor Commercie op de planning

Om ervoor te zorgen dat de docenten goed voorbereid zijn op de inhoud van de leermiddelen en examens bieden wij diverse producttrainingen. We bieden deze op locatie maar kunnen ze ook in-house verzorgen op aanvraag. 

De inhoud van een leermiddel of examenvorm kent na onze training geen geheimen meer voor jou en je krijgt een goed inzicht in de beste aanpak. We hebben de producttrainingen gestructureerd per opleidingsgebeid. Je vindt hier een kleine greep van de geplande producttrainingen voor opledingsgebied Commercie.

Hieronder vind je een greep van ons aanbod. Een volledig overzicht, de omschrijving en de voorwaarden per training vind je hier. (Kopje: Commercie)

Bijeenkomst curriculumspel (grof ontwerp)

In deze bijeenkomst gaan we met deelnemers vanuit verschillende scholen aan de slag met het grof ontwerp curriculum Commercie (ook in combinatie met andere kwalificatiedossiers als Retail). 

 

Datum: op aanvraag.

Training examenportfolio en eindgesprek

Een oriëntatie op het instrument examenportfolio, mogelijkheden invullen en beoordelen.

 

 

Datum: op aanvraag / volgt.

Examinering in de beroepspraktijk voor roc's

Hoe examineer je een Proeve van Bekwaamheid in de beroepspraktijk? In deze training bieden we handvatten om vanuit het kaderexamen Proeve van Bekwaamheid tot een ingevulde proeve te komen op elke specifieke werkplek.

Datum: op aanvraag.

Wil je meer weten?

Heb je een inhoudelijke vraag over de producttrainingen voor de opleiding Commercie? Of wil je meer weten over ons totale aanbod trainingen? Neem gerust contact met ons op. We graan graag met je in gesprek en/of beantwoorden al je vragen.