Stichting Praktijkleren header image

Trainingen voor Niveau 2 op de planning

Om ervoor te zorgen dat de docenten goed voorbereid zijn op de inhoud van de leermiddelen en examens bieden wij diverse producttrainingen. We bieden deze op locatie maar kunnen ze ook in-house verzorgen op aanvraag. 

De inhoud van een leermiddel of examenvorm kent na onze training geen geheimen meer voor jou en je krijgt een goed inzicht in de beste aanpak. We hebben de producttrainingen gestructureerd per opleidingsgebeid. Je vindt hier een kleine greep van de geplande producttrainingen voor opledigsgebied Niveau 2: Ondersteunende Administratieve Beroepen en Assistant Business services. 

Hieronder vind je een greep van ons aanbod. Een volledig overzicht, de omschrijving en de voorwaarden per training vind je hier. (Kopje: Trainingen Ondersteunende Administratieve Beroepen en Assistant Business Services)

 

Training Nieuwe leermiddelen ABS

De training gaat over het werken met de nieuwe leermiddelen voor Assistant Business Services. In deze training maak je kennis met de leermiddelen die we aanbieden voor het profiel Assistant Business Services. 

 

Datum: 22 september 2022 van 12:30 tot 16:30 uur. 

Examineren met een examenportfolio

Deze training is voor iedereen die voor het basisdeel Business Services het examenportfolio met een eindgesprek gaat inzetten voor één of meerdere werkprocessen. Deze training kan ook in-house worden verzorgd. 

 

Datum: donderdag 10 november 2022

Examineren met de praktijkexamens

Examineren met de praktijkexamens voor de opleiding Assistant Business Services. Tijdens de training bereiden we je voor op het organiseren, afnemen en beoordelen van de verschillend praktijkexamens. 

 

Datum: dinsdag 01 november 2022.

Examineren met examenprojecten OAB

Voor de opleiding Ondersteunende Administratieve Beroepen bieden we digitale examenprojecten aan. In deze training staan het voorbereiden en de afname van de examenprojecten en de beoordeling daarvan (m.b.v. rubrics) centraal.

 

Datum: woensdag 08 december 2022.

Examinering in de beroepspraktijk (OAB)

Hoe examineer je een Proeve van Bekwaamheid in de beroepspraktijk? In deze training bieden we je handvatten om vanuit het kaderexamen Proeve van Bekwaamheid tot een ingevulde proeve te komen op elke specifieke werkplek.

 

Datum: op aanvraag

Leermiddelen en examens Servicemedewerker

Voor de opleiding Servicemedewerker heeft Stichting Praktijkleren een simulatie en examens ontwikkeld. In de training leer en ervaar hoe de simulatie ingezet kan worden en welke examenonderdelen geschikt zijn om op school af te nemen.

 

Datum: op aanvraag.

Breed opleiden Niveau 2 en Servicemedewerker

Na afloop van de training weet je welke leermiddelen er zijn voor breed opleiden Niveau 2 en hoe je ze kunt inzetten in het onderwijsprogramma. In deze training behandelen we het nieuwe product Breed opleiden Niveau 2.

 

Datum: op aanvraag.

Training keuzedeel doorstroom naar niveau 3 secretarieel

Voor het keuzedeel Doorstroom naar niveau 3 Secretarieel heeft Stichting Praktijkleren een simulatie en een examenproject ontwikkeld. In de training maak je kennis met zowel het leermiddel als het examenproject.

 

Datum: op aanvraag

Producttraining Opdrachtenbank BO2

Ontdek hoe de opdrachtenbank ingezet kan worden en hoe je zelf een arrangement kunt samenstellen. In deze training behandelen we de verschillende arrangementen en laten we zien hoe de opdrachten opgebouwd zijn. 

 

Datum: op aanvraag.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag over de producttrainingen van Niveau 2? Of wil je meer weten over ons aanbod trainingen? Neem gerust contact met ons op. We graan graag met je in gesprek en/of beantwoorden al je vragen.