Stichting Praktijkleren header image

Trainingen voor VeVa op de planning

Om ervoor te zorgen dat de docenten goed voorbereid zijn op de inhoud van de leermiddelen en examens bieden wij diverse producttrainingen. We bieden trainingen zowel op locatie maar kunnen ze ook in-house verzorgen. 

De inhoud van een leermiddel of examenvorm kent na onze training geen geheimen meer voor jou en je krijgt een goed inzicht in de beste aanpak. We hebben de producttrainingen gestructureerd per opleidingsgebeid. Je vindt hier een kleine greep van de geplande producttrainingen voor opledigsgebied VeVa.

Hieronder vind je een greep van ons aanbod. Een volledig overzicht, de omschrijving en de voorwaarden per training vind je hier. (Kopje: VeVa)

 

Schoolassessor / Praktijkbeoordelaar

Met deze training bereid je je als (aankomend) schoolassessor/praktijkbeoordelaar goed voor op je rol tijdens de examinering bij opleidingsgebied VeVa. Met de komst van KD2019 zijn er veel zaken veranderd in de inhoud van de examens en de wijze van examineren binnen het opleidingsgebied VeVa. Om die reden adviseren we ook beoordelaars, die al eerder hebben deelgenomen aan een training, zich nu weer in te schrijven. 

Datum op aanvraag.

Introductietraining VeVa

De training is speciaal ontworpen voor startende instructeurs van Defensie (zowel roc- als BPV-instructeurs) en docenten die onderwijs verzorgen aan VeVa-studenten. 

Het doel van de training is je wegwijs te maken binnen het opleidingsgebied Veiligheid en Vakmanschap (VeVa). We gaan samen het kwalificatiedossier analyseren, je leert om te gaan met de website, specifiek met de leermiddelen en je maakt kennis met de examens binnen het opleidingsgebied.

Informatie over datum en tijd volgt.

Training schoolbeoordelaars

Een training over het afnemen en beoordelen van praktijkexamens VeVa. Bereid je als (aankomend) schoolassessor/praktijkbeoordelaar voor op jouw rol tijdens de examinering bij opleidingsgebied VeVa.

 


Deze training is op open inschrijving.

Criteriumgericht interview (CGI) VeVa

Een praktische training om je voor te bereiden op het nieuwe examen: examenportfolio met criteriumgericht interview voor de kerntaak ‘Traint met zijn/haar team’. Tijdens deze training ga je op interactieve wijze aan de slag, zodat je als beoordelaar handvatten krijgt om vanuit het examenportfolio het CGI voor te bereiden, uit te voeren en zo te komen tot een eindbeoordeling van deze kerntaak.

Datum op aanvraag.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag over de producttrainingen van VeVa? Staat jouw gewenste training er niet bij of kun je hem niet vinden? Aarzel niet om direct met ons contact op te nemen. We verzorgen ook veel trainingen in-house of op maat!