Stichting Praktijkleren header image

Fortinet Academic Program

"Cybersecurity, everywhere you need it Lesmateriaal, Labs, VM's en software licenties voor de MBO ICT-er."

"Cybersecurity, everywhere you need it

Lesmateriaal, Labs, VM's en software licenties voor de MBO ICT-er."

 

 

Over Fortinet

Fortinet biedt een breed scala aan beveiligingsoplossingen, waaronder firewalls, antivirussoftware, Intrusion Detection Systems (IDS), Intrusion Prevention Systems (IPS) en cloud-gebaseerde beveiligingsoplossingen.

Fortinet's beveiligingsplatform, de Fortinet Security Fabric, combineert deze verschillende oplossingen in een geïntegreerd systeem dat organisaties helpt om zich te beschermen tegen een breed scala aan cyberbedreigingen. De Fortinet Security Fabric wordt door meer dan 580.000 organisaties over de hele wereld gebruikt, waaronder grote bedrijven, overheidsorganisaties en kleine en middelgrote bedrijven.

Fortinet is een van de toonaangevende leveranciers van cyberbeveiliging.

Kosten en aanmelden

De toegang tot het Fortinet Academic Program inclusief Virtuele machines,softwarelicentes, lesmateriaal en labs maakt onderdeel uit van de leermiddelen licentie van Stichting Praktijkleren en is hierdoor zonder extra kosten in te zetten in het onderwijs.

Heb jij een SPL-licentie? Dan kun je met ingang van schooljaar 2023-2034 hiervan gebruikmaken. 

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een account contact op met Mark Hector. 

Voor docenten

In het algemeen is het Fortinet Academic Program een waardevolle bron voor docenten die hun studenten willen leren over cyberbeveiliging. Het programma biedt docenten toegang tot actuele en relevante informatie, helpt hen om hun lessen te verbeteren en helpt de studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in cyberbeveiliging.
 

Voor studenten

In het algemeen is het Fortinet Academic Program een waardevolle bron voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in cyberbeveiliging. Het programma biedt studenten toegang tot actuele informatie, helpt hen om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen en biedt hen de mogelijkheid om ervaring op te doen in de echte wereld.

 


 

Reviews

Dave

Student

Heel interessant om zelf eens te zien en ondervinden hoe belangrijk cyberbeveiliging is.  

8.3/10

Kees

Docent

De studenten vinden het interessant en ik kan zelf trainingen volgen om mijn kennis up-to-date te houden. Win-win!

7.8/10

Marieke

Student

Je krijgt een duidelijk beeld bij hoe dit er in het echt aan toe gaat.

8.1/10

Trainingen

Met onze Instructor Trainingen helpen we je kennis up-to-date te houden op het gebied van de ICT beroepspraktijk. Deze docententrainingen worden in samenwerking met een partner georganiseerd.  

Partners en samenwerkingsverbanden

Door onze krachten te bundelen met die van onze partners, geloven wij in het realiseren van onze missie: het bieden van toegankelijk, betaalbaar en kwalitatief praktijkgericht onderwijs voor iedereen.