Aanmelden bijeenkomsten

Om u aan te melden voor een docentendag of andere activiteit, scroll naar beneden en klik op de bijeenkomst van uw keuze.

Titel:

Evaluatiebijeenkomst examens Assistent-manager internationale handel

Categorie:Activiteiten
Omschrijving:
Details:

Op donderdag 6 juni a.s. organiseren wij een evaluatiebijeenkomst voor de examens bij het profiel Assistent-manager internationale handel:
•    KE9 Assistent-manager internationale handel
•    VE9 Commerciële calculaties AMI
•    EP5 B1-K1
•    EP11 B1-K2
•    EP17 B1-K3

Tijdens deze bijeenkomst wordt feedback op de examens besproken, die bij ons is binnengekomen. We willen graag concrete suggesties noteren, zodat we in de periode na de evaluatiebijeenkomst, de examens kunnen herzien.

Heeft u feedback op een van bovenstaande examens, die u nog niet heeft ingestuurd? Laat het ons weten via com-exp-feedback@stichtingpraktijkleren.nl. Zorg ervoor dat u dit vóór vrijdag 10 mei 2019 doet, zodat we de feedback mee kunnen nemen tijdens de bijeenkomst. Aan de hand van de binnengekomen feedback, bepalen we het definitieve programma.

Is er nog een ander examen dat u ook graag zou evalueren? Laat het ons weten.

Datum:donderdag 06 juni 2019
Tijd:09.30 uur - 15.00 uur
Locatie:

Prijs:
Meer info:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vera Smeenge, kernconstructeur Examinering.

Aanmelden is mogelijk t/m: vrijdag 24 mei 2019
Aanmelden: