Aanmelden bijeenkomsten

Om u aan te melden voor een docentendag of andere activiteit, scroll naar beneden en klik op de bijeenkomst van uw keuze.
Titel:

Workshop formatief handelen in samenwerking met CPS

Categorie:Activiteiten
Omschrijving:

Leerdoelen geven richting aan je lessen. Maar waar staan je studenten? Pas als je weet wat ze al wel beheersen en wat nog niet, kun je je lessen beter afstemmen op de behoeftes. De aanpak van studenten wordt effectiever en studenten en voelen zich meer uitgedaagd. 

Details:

Samen met CPS gaan we het onderwerp formatief evalueren/handelen (is er eigenlijk verschil?) onderzoeken. In deze workshop maken deelnemers kennis met formatief toetsen: waarom zou je formatief gaan toetsen, wat is dat en hoe kun je formatief toetsen inzetten in je lessen? Wat pas je al toe in je lessen en waar heb je vragen over. Verschillende voorbeelden, zonder en met ICT worden getoond en deelnemers kunnen zelf een formatief instrument uitwerken.

We organiseren dit fieldlab in samenwerking met CPS. CPS geeft trainingen op het gebied van lesgeven (formatief toetsen, differentiëren, de 6 rollen van de leraar) en toetsing en examinering. Daarnaast helpen zij scholen bij implementatie van nieuwe onderwijsvormen en curriculumontwerp.

Schrijf je snel in voor deze (gratis!) workshop die aangeboden wordt door Stichting Praktijkleren.

Datum:Nader te bepalen
Tijd:12.30 uur - 16.30 uur
Locatie:

Disketteweg 11

3821 AR Amersfoort

Prijs:

Gratis

Meer info: