Coolstar 2016

Heeft u interesse in een training Coolstar 2016? Laat het ons dan weten.

Binnenkort wordt er een training Coolstar 2016 gepland. Wij willen graag weten wie daarin geïnteresseerd zijn. Zodra de datum gepland is, zullen wij deze aan u laten weten.

Over het leermiddel
De student werkt als commercieel medewerker op de afdeling Sales van Coolstar 2016. Het project is op beginnersniveau. De student hoeft dus nog geen (gevorderde) beroepsvaardigheden of kennis over sales en customer service te bezitten. Enige basiskennis van Word en Excel is een voorwaarde. Tijdens het project verdiept de student zich in het opzetten en uitvoeren van marktonderzoek en verdiept hij zich in een aantal marketing- en communicatiebegrippen en -modellen. Opdracht 4,6 en 11 zijn voor niveau 4 bestemd.

Registerleraar

Registerleraar validatie

Bijna al onze trainingen zijn gevalideerd door Registerleraar.nl. Herkenbaar door dit schildje:

Voor inhoudelijke informatie kunt u terecht bij Marloes Spoelder, m.spoelder@stichtingpraktijkleren.nl

(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Datum op aanvraag. Aanvragen