Examineren met examenprojecten Marketing, communicatie en evenementen

In deze training staan de examenprojecten centraal.

De examenprojecten vanaf kwalificatiedossier 2016 staan centraal in deze training. Daarnaast informeren we u over ons totaalaanbod van examens voor uw opleiding en besteden we aandacht aan kwaliteitsborging.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
-overzicht van het totaalaanbod
-uitgangspunten bij de ontwikkeling van de nieuwe examenprojecten
-voorbereiden met gebruik van de sleuteldocumenten
-organiseren en afnemen van examenprojecten
-beoordelen met rubrics
-kwaliteitsborging.

De training is bestemd voor iedereen die bij de uitvoering van examenprojecten in de opleidingen van Marketing, communicatie en evenementen betrokken is. Deze training kan ook inhouse of als regionale training gegeven worden. Deze training kan ook inhouse of als regionale training gegeven worden.
Groepsgrootte: minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers.

Nummer Lerarenportfolio: CS58XCoWJV. (Studiebelastingsuren: 6)

Inhoudelijke vragen over de training kunt u stellen aan de opleidingscoördinator Erik Merkus, e.merkus@stichtingpraktijkleren.nl.

(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Datum op aanvraag. Aanvragen