Examineren met nieuwe examenprojecten in de opleidingen van de Juridisch-administratieve beroepen

In deze training staan de nieuwe examenprojecten met vernieuwde beoordelingssystematiek centraal.

De examenprojecten voor de herziene kwalificatiedossier(s) staan centraal in deze training. Daarnaast informeren we u over ons totaalaanbod van examens voor uw opleiding en besteden we aandacht aan kwaliteitsborging.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
-uitgangspunten bij de ontwikkeling van de nieuwe examenprojecten
-overzicht van het aanbod
-voorbereiden met gebruik van de sleuteldocumenten
-organiseren en afnemen van examenprojecten
-uitgangspunten nieuwe beoordelingssystematiek (rubrics)
-beoordelen met rubrics
-kwaliteitsborging.

De training is bestemd voor iedereen die bij de uitvoering van examenprojecten in de opleidingen van de Juridisch-administratieve beroepen betrokken is. Deze training kan ook inhouse of als regionale training gegeven worden.
Groepsgrootte: minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers.

Registerleraar

Registerleraar validatie

Bijna al onze trainingen zijn gevalideerd door Registerleraar.nl. Herkenbaar door dit schildje:

Voor inhoudelijke informatie over deze training kunt u contact opnemen met Ilse Teerling, opleidingscoördinator Juridisch-administratieve beroepen, i.teerling@stichtingpraktijkleren.nl.

(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Datum: maandag 21 januari 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 14-01-2019. Aanmelden