Examineren met nieuwe examenprojecten in de opleidingen Commercie

In deze training staan de nieuwe examenprojecten met vernieuwde beoordelingssystematiek centraal.

De examenprojecten voor de herziene kwalificatiedossier(s) staan centraal in deze training. Daarnaast informeren we u over ons totaalaanbod van examens voor uw opleiding en besteden we aandacht aan kwaliteitsborging.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
-uitgangspunten bij de ontwikkeling van de nieuwe examenprojecten
-overzicht van het aanbod
-voorbereiden met gebruik van de sleuteldocumenten
-organiseren en afnemen van examenprojecten
-uitgangspunten nieuwe beoordelingssystematiek (rubrics)
-beoordelen met rubrics
-kwaliteitsborging.

De training is bestemd voor iedereen die bij de uitvoering van examenprojecten in de opleidingen Commercie betrokken is. Deze training kan ook inhouse of als regionale training gegeven worden.
De training gaat door bij voldoende deelnemers.

Registerleraar

Registerleraar validatie

Bijna al onze trainingen zijn gevalideerd door Registerleraar.nl. Herkenbaar door dit schildje:

Inhoudelijke vragen over de training: Marloes Spoelder, opleidingscoördinator Commercie, m.spoelder@stichtingpraktijkleren.nl, 033 470 99 30.

(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Datum op aanvraag. Aanvragen