Examineren met examenprojecten Breed opleiden en Assistent Business Services (niveau 2)

Voor de opleiding Ondersteunende administratieve beroepen bieden we digitale examenprojecten aan. In deze training staan het voorbereiden en de afname van de examenprojecten en de beoordeling daarvan (m.b.v. rubrics) centraal.

Over de training
Met de digitale examenprojecten van OAB nemen we u veel (administratief) werk uit handen. Alle informatie is digitaal beschikbaar en er hoeft niets meer geprint en uitgedeeld te worden.

Maak in deze training kennis met deze nieuwe examenprojecten en laat u meenemen in:
- de opbouw van het digitale examenproject
- de organisatie (toegang tot de documenten door de examenkandidaten, rolspelers en beoordelaars)
- het afnemen van het examenproject
- het beoordelen met de nieuwe beoordelingssystematiek. 

De training is bestemd voor iedereen die bij de organisatie, uitvoering en beoordeling van examenprojecten in de opleiding Administratief medewerker betrokken is.

Over de exameninstrumenten
Voor de examinering van alle kerntaken kunt u per kerntaak of werkproces een keuze maken voor een proeve van bekwaamheid (voor examineren in de beroepspraktijk) en/of een examenproject (voor examineren op school). Stichting Praktijkleren biedt voor de meeste kerntaken zowel proeven als examenprojecten aan.

Groepsgrootte: minimaal 6 en maximaal 15 deelnemers.
De training gaat door bij voldoende deelnemers. 

Locatie

Stichting Praktijkleren
Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort

Contact

Voor inhoudelijke informatie over de simulaties kunt u contact opnemen met Egbert Westra, e.westra@stichtingpraktijkleren.nl.

Informatie over maatwerk, trainingen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Marijke Kanters, coördinator T&A, 06-16 02 35 06 of m.kanters@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van trainingen/bijeenkomsten/webinars: trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 085 07 38 400. Dit geldt ook wanneer je een training als een inhousetraining (op jouw roc) of regiotraining (in jouw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 185,- per deelnemer per dagdeel, inclusief lunch
(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Tijd

9.30 - 12.30

Aanmelden

Datum op aanvraag.

Aanvragen is nu niet mogelijk.