Regiotraining Apeldoorn: keuzedeel HTV-P

Training voor de beoordelaars van zowel de roc's als vanuit de Politie als voorbereiding op het praktijkexamen. Centraal staat het werken vanuit de beoordelingssystematiek (vroeg-wacker) met de beoordelingsformulieren (rubrics).

Deze training behandelt de kerntaak 'Verzorgt de handhaving bij verkeerscontroles' (Proeve van bekwaamheid Verkeer).

Lerarenportfolio

Nummer: 0600-99419
Studiebelastingsuren: 3

PA Apeldoorn
Arnhemseweg 348

elke roc krijgt hiervoor een factuur.

Datum op aanvraag. Aanvragen