Klantbegeleiding

Leer in één dag werken en examineren met de simulatie Klantbegeleiding.

In deze training leert u werken met de eerste simulatie die hoort bij het basisdeel van de opleiding Financiële dienstverlening, namelijk Klantbegeleiding. In de ochtend leert u hoe u kunt werken met deze nieuwe simulatie en het programma KIS; ’s middags ziet u hoe u deze simulatie kunt afsluiten met een examenproject.

Over het leermiddel
De simulatie Klantbegeleiding gaat over het contact met de klanten. De student leert mailtjes beantwoorden, klachten afhandelen en facturen opstellen.

Inhoudelijke vragen over de training of de simulatie kunt u stellen aan de opleidingscoördinator: Wouter Roerdink, w.roerdink@stichtingpraktijkleren.nl.

(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Datum op aanvraag. Aanvragen