Opleiding Online fundamentals, bijeenkomst Social media en advertising

Wilt u up-to-date kennis van Online marketing en communicatie? Of heeft u de opleiding Online marketing A al gevolgd en wilt u zich op een vergelijkbare manier verder verdiepen in Online communicatie? Of heeft u er behoefte aan uw kennis weer op peil te brengen?
Als docent krijgt u de unieke mogelijkheid, tegen een scherp tarief, (onderdelen van) de opleiding Online fundamentals via Stichting Praktijkleren te volgen. 

Over de opleiding
De online wereld ontwikkelt zich constant, waardoor steeds nieuwe middelen en specialismen ontstaan. Deze opleiding biedt de deelnemers een overzicht aan van de volledige context van online vraagstukken. Vraagstukken waar ook uw studenten mee te maken zullen krijgen.

Hier meldt u zich aan voor het onderdeel Sociale media en advertising (2 dagdelen).

Tijdens deze social media bijeenkomst gaan we er vanuit dat geijkte social media als Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube, Instagram, Pinterest en Snapchat u niet geheel onbekend zijn. U kent de werking en weet in grote lijnen welk middel waarvoor handig kan zijn. Vanaf hier pakken we de draad op. 

We zoomen in op de verschillende strategische scenario’s waarin social media inzet interessant is. De tactische uitvoering wordt ook niet vergeten. 

Helaas is de inzet van social media voor organisaties tegenwoordig verre van gratis. Om de doelgroep efficiënt en effectief te bereiken moeten we grof geld betalen aan de Facebooks van deze wereld. Een fenomeen dat we social advertising noemen. We onderzoeken samen wanneer social advertising interessant is en wanneer je er vooral ver van weg moet blijven

Per onderwerp wordt er naast theorie ook een praktijkcasus aan u voorgelegd die u helpt de theorie te vertalen naar de praktijk. Deze casus kan, met enige aanpassingen, ook in de lessen aan uw studenten gebruikt worden.

Een bijeenkomst gaat door bij tenminste 8 deelnemers.

Nummer Lerarenportfolio: 00300-99725. (Studiebelastingsuren: 6)

Locatie

Stichting Praktijkleren
Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort

Contact

Inhoudelijke vragen over de training kunt u stellen aan de opleidingscoördinator: Erik Merkus, e.merkus@stichtingpraktijkleren.nl.

Informatie over maatwerk, trainingen voor leermiddelen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Marijke Kanters, coördinator T&A, 06-53 74 91 88 of m.kanters@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van de training: Angela Koppejan, medewerker T&A, trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 033 470 99 38. Dit geldt ook wanneer u deze training als een inhousetraining (op uw roc) of regiotraining (in uw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 350,- (inclusief lunch)

Tijd

10.00 - 16.00

Aanmelden

Datum: donderdag 10 januari 2019.
Het is niet meer mogelijk te registreren voor deze datum.