PenNed, Start to Practice

Goed voorbereid van start met uw practice enterprise? Tijdens de training Start to Practice leert u alles wat u nodig heeft om uw practice enterprise (pe) goed te kunnen laten werken.

Er zijn drie varianten binnen deze training en elke variant wordt 3 tot 4 x per jaar aangeboden. De training is verplicht voor elke bedrijfsleider in een pe.

Start to Practice – 1.0: voor docenten/bedrijfsleiders die
o een nieuwe pe gaan opzetten
o nog niet eerder in een practice enterprise hebben gewerkt
o al wel weten wat een practice enterprise is en die ook al grotendeels helder hebben hoe de practice enterprise gaat worden ingezet.

Start to Practice – 2.0: voor docenten/bedrijfsleiders die
o een eerder opgeleide bedrijfsleider van een reeds bestaande practice enterprise gaan vervangen of daar recent mee zijn gestart
o recent zijn of binnenkort worden toegevoegd aan een reeds bestaande practice enterprise.

• Start to Practice – EOL: voor docenten/bedrijfsleiders die
o de Start to Practice 1.0 of 2.0 al hebben gevolgd
o die de speciale PenNed-versie van Exact Online willen gebruiken voor de boekhouding van hun practice enterprise
o die al ervaring hebben met het reguliere programma Exact Online.

Na aanmelding neemt de trainer contact met u op om te bespreken welke trainingsvariant het meest geschikt voor u is. U kunt alvast een voorkeur aangeven die na het contact met de trainer eventueel aangepast wordt.

Vereisten voor het volgen van deze trainingen
• Een laptop met internetverbinding (u kunt eventueel een leenlaptop reserveren via trainingen@stichtingpraktijkleren.nl)
• Basiskennis van de reguliere versie van Exact Online (geldt alleen voor het derde onderdeel).

Voor vragen over PenNed, practice enterprises en voor inhoudelijke vragen over de training: Arianne Schekkerman, Kernontwikkelaar PenNed, 06 53 92 50 92, penned@stichtingpraktijkleren.nl.

Deze verplichte training is kosteloos en inclusief lunch.

17 april 2019, Start to Practice – 1.0
29 mei 2019, Start to Practice – 1.0