Examenleiders VeVa

Bereid u voor op uw taak als examenleider tijdens proeven van bekwaamheid van VeVa.

De examenleider vervult een spilfunctie tijdens de proeve van bekwaamheid voor de VeVa-opleidingen. De examenleider geeft leiding aan de assessoren en is aanspreekpunt voor de locatieleider van de examenlocatie van Defensie. Deze eendaagse training voor examenleiders bereidt de examenleiders voor op hun taak en informeert hen over exameninstrumenten, examenprocedures en de invloed daarvan op hun rol als examenleider.

In deze eendaagse training voor nieuwe examenleiders wordt vooral aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:
• betrokkenen bij de afname van de proeve
• taken en verantwoordelijkheden
• de voorbereiding van de proeve
• communicatie
• documenten
• afname van de proeve
• beoordelingsproces, beoordelaarseffecten, vastleggen beoordelingen
• herkansingen
• administratieve afhandelingen

De training gaat door bij voldoende deelnemers.

Registerleraar

Registerleraar validatie

Bijna al onze trainingen zijn gevalideerd door Registerleraar.nl. Herkenbaar door dit schildje:

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Marijke Kanters, m.kanters@stichtingpraktijkleren.nl

€ 350,- inclusief lunch, e-learning en studiemateriaal
(u kunt aan deze training deelnemen als uw organisatie bij Stichting Praktijkleren een licentie voor de VeVa-opleidingen heeft)

Datum op aanvraag. Aanvragen