Masterclass Internet of Things (IoT)

De ontwikkelingen rondom IoT blijven doorgaan. Er zijn veel aanbieders van IoT-oplossingen en -trainingen. Waar begin je mee? En waar begin je aan?

IoT is multidisciplinair. Bij een totaaloplossing komen verschillende disciplines bij elkaar: electrotechniek voor sensoren en actuatoren; Netwerk Engineers voor verbindingen; Serverbeheerders en (Applicatie) Ontwikkelaars.

Tijdens deze masterclass laten we zien dat het concept van IoT ook zonder veel voorkennis goed te behappen is. Tevens gaan we in op belangrijke aandachtspunten bij het ontwerpen van IoT-oplossingen. Tijdens deze masterclass zullen we gebruik maken van een Raspberry Pi en Node RED.

Indien je (nog) niet over een Raspberry Pi beschikt, vragen we je dit aan te geven zodat we er een voor je kunnen bestellen.

De masterclass gaat door bij tenminste 5 deelnemers.

Voor inhoudelijke informatie over deze training kunt u contact opnemen met Hans Blankendaal h.blankendaal@stichtingpraktijkleren.nl.

€ 350,- per deelnemer per dag, inclusief lunch en exclusief Raspberry Pi

Datum: woensdag 23 januari 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 16-01-2019. Aanmelden
Datum: dinsdag 05 maart 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 26-02-2019. Aanmelden
Datum: donderdag 23 mei 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 16-05-2019. Aanmelden