Pilottraining HUAWEI

Deze training is bestemd voor CISCO-gecertificeerde docenten die ook voor HUAWEI gecertificeerd willen worden (Fast Track).

In deze training worden de verschillen tussen Cisco en Huawei behandeld. Deze training heeft een praktische insteek. In korte presentaties worden de verschillen uitgelegd. Daarna volgen uitgebreide praktijkopdrachten die gebaseerd zijn op de case netwerken 1 van Stichting Praktijkleren.

Tijdens deze training wordt er van uit gegaan dat er ruime kennis aanwezig is van de theorie zoals deze ook terugkomt in CCNA. Wil je kijken of je voldoende kennis hebt? Doe dan de multiple choice toets van Huawei.

Als je vragen over de theorie te moeilijk zijn, dan zal het niveau van de training te hoog zijn. In dat geval zal je de normale training moeten volgen. Deze wordt later gepubliceerd.

De toets vind je hier: http://support.huawei.com/learning/nodeQueryAction!loadTrainProjectInfo?lang=en&pbiPath=term1000025144&courseId=Node1000010950&navId=MW000003

 

Locatie

Stichting Praktijkleren
Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort

Contact

Voor inhoudelijke informatie over deze training kunt u contact opnemen met Hans Blankendaal , h.blankendaal@stichtingpraktijkleren.nl.

Informatie over maatwerk, trainingen voor leermiddelen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Marijke Kanters, coördinator T&A, 06-53 74 91 88 of m.kanters@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van de training: Angela Koppejan, medewerker T&A, trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 033 470 99 38. Dit geldt ook wanneer u deze training als een inhousetraining (op uw roc) of regiotraining (in uw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 350,- is het normale tarief. Voor deze pilottraining is het tarief € 295,- per deelnemer per dag, inclusief lunch
(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor opleidingsgebied ICT heeft)

Tijd

10.00 - 16.00

Aanmelden

Datum: woensdag 20 februari 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 13-02-2019. Aanmelden