Werken met Exact Online in de leermiddelen en examens van Stichting Praktijkleren

In onze leermiddelen en examens voor Financieel-administratieve beroepen maken docenten en studenten veel gebruik van het boekhoudprogramma Exact Online. De docent wordt geacht de student daarbij goed te begeleiden. Maar lukt dat ook altijd?

Met deze training brengt u uw eigen kennisniveau van werken met Exact Online naar een hoger level. U krijgt veel handige informatie en natuurlijk gaat u zelf ook aan de slag. Daarbij moet u denken aan ‘het eigen maken‘ van alle informatie die u gekregen hebt en het oplossen van problemen.

Voor inhoudelijke informatie over de training kunt u contact opnemen met Caroline Houben, c.houben@stichtingpraktijkleren.nl.

(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Datum: vrijdag 29 maart 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 22-03-2019. Aanmelden