Regiotraining Den Bosch: Azure

In deze masterclasses staat 'Azure in de klas' centraal.

De mogelijkheden worden besproken hoe eenvoudig cloudtechnologie toe te voegen is aan het huidige curriculum, maar ook om inspiratie op te doen om het curriculum te innoveren.

Aan bod komen: algemeen inzicht in het cloudplatform Azure, trends in het educatielandschap, technologische aanbevelingen, curriculumaanbod en -innovatie en hoe te starten. De dag bestaat uit theorie, do-it-yourself en interactie met de community.

Het doel van deze training is om tijdens een interactieve dag het gesprek aan te gaan over digitale innovatie in het onderwijs en om meer inzicht te geven hoe Microsofts Azure daarbij een rol kan spelen in het curriculum.

Koning Willem I College
Den Bosch

Voor inhoudelijke informatie over deze training kunt u contact opnemen met Theo Broeren, t.broeren@stichtingpraktijkleren.nl.

Datum: donderdag 28 maart 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 20-03-2019. Aanmelden