Breed opleiden niveau 2 en Servicemedewerker

Na afloop van de training weet u welke leermiddelen er zijn voor breed opleiden niveau 2 en hoe u ze kunt inzetten in het onderwijsprogramma.

In deze training behandelen we het nieuwe product Breed opleiden niveau 2. Voor de roc’s die gestart zijn met Servicemedewerker of een andere brede opleiding niveau 2 ontwikkelen we een opdrachtenbank: BO2. De twaalf arrangementen op basis van de verwante thema's staan live en er zijn inmiddels meer dan tweehonderd opdrachten beschikbaar. Binnen de opdrachten wordt gewerkt met diverse contexten, zodat de verschillende opleidingen de opdrachtenbank kunnen gebruiken. Tijdens de training komen de thema’s en de arrangementen die ervoor gemaakt zijn aan bod.  

De simulaties Service bij leef je uit wordt behandeld, deze simulatie is ontwikkeld voor de cross-over opleiding Servicemedewerker, maar samen met de opdrachtenbank ook geschikt voor de brede opleidingen.

We bespreken de didactische aanpak en er is ruim tijd om ervaringen uit te wisselen met andere collega’s.

De training gaat door bij voldoende deelnemers.

Locatie

Stichting Praktijkleren
Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort

Contact

Inhoudelijke vragen over de training of de simulatie: Egbert Westra, e.westra@stichtingpraktijkleren.nl.

Informatie over maatwerk, trainingen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Marijke Kanters, coördinator T&A, 06-53 74 91 88 of m.kanters@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van trainingen/bijeenkomsten/webinars: trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 033 470 99 38. Dit geldt ook wanneer je een training als een inhousetraining (op jouw roc) of regiotraining (in jouw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 160,- per deelnemer per dagdeel, inclusief lunch (u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Tijd

13.00 - 16.00

Aanmelden

Datum op aanvraag.

Aanvragen