Leermiddelen en examens Servicemedewerker

Voor de opleiding Service medewerker heeft Stichting Praktijkleren een simulatie en examens ontwikkeld. In de training leert en ervaart u hoe de simulatie ingezet kan worden en welke examenonderdelen geschikt zijn om op school af te nemen.

Over de training
De simulatie Service bij Leef je Uit is speciaal ontwikkeld voor de opleiding Servicemedewerker, samen met de opdrachtenbank BO2 geeft het een goede invulling voor de opleiding Servicemedewerker. In de training leert u de opbouw van de simulatie en hoe de simulatie ingezet kan worden. U gaat zelf aan de slag met een aantal opdrachten. In de training wordt de opdrachtenbank BO2 behandeld en krijgt u inzicht hoe de leermiddelen ingezet kunnen worden. 

Tevens komt de examinering aanbod. In samenwerking met het Consortium heeft Stichting Praktijkleren examenopdrachten ontwikkeld die op school afgenomen kunnen worden. U maakt kennis met de examenopdrachten en krijgt advies over de inzet van de examens voor een goede examenmix.

De training gaat door bij voldoende deelnemers.

Locatie

Stichting Praktijkleren
Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort

Contact

Inhoudelijke vragen over de training of de simulatie: Egbert Westra, e.westra@stichtingpraktijkleren.nl.

Informatie over maatwerk, trainingen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Marijke Kanters, coördinator T&A, 06-53 74 91 88 of m.kanters@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van trainingen/bijeenkomsten/webinars: trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 033 470 99 38. Dit geldt ook wanneer je een training als een inhousetraining (op jouw roc) of regiotraining (in jouw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 170,- per deelnemer per dagdeel, inclusief lunch (u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Tijd

13.00 - 16.00

Aanmelden

Datum op aanvraag.

Aanvragen