Leermiddel en examenproject keuzedeel doorstroom naar niveau 3 secretarieel

Voor het keuzedeel Doorstroom naar niveau 3 Secretarieel heeft Stichting Praktijkleren een simulatie en een examenproject ontwikkeld. In de training maakt u kennis met zowel het leermiddel als het examenproject.

Over de training 
In de training maakt u kennis met de simulatie voor het keuzedeel Doorstroom naar niveau 3 Secretarieel. De opbouw en de organisatie wordt behandeld en u maakt kennis met de opdrachten. Verder worden de opzet en de beoordeling van het examenproject behandeld. 

De training gaat door bij voldoende deelnemers.

Locatie

Stichting Praktijkleren
Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort

Contact

Inhoudelijke vragen over de training of de simulatie: Egbert Westra, e.westra@stichtingpraktijkleren.nl.

Informatie over maatwerk, trainingen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Marijke Kanters, coördinator T&A, 06-16 02 35 06 of m.kanters@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van trainingen/bijeenkomsten/webinars: trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 085 07 38 400. Dit geldt ook wanneer je een training als een inhousetraining (op jouw roc) of regiotraining (in jouw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 275,- per deelnemer per dag, inclusief lunch (u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Tijd

10.00 - 16.00

Aanmelden

Datum op aanvraag.

Aanvragen