Examinatortraining algemeen: nascholing gecertificeerde beoordelaars

Houd als gecertificeerd beoordelaar uw kennis op peil.

Stichting Praktijkleren biedt een nascholingsdag Beoordelaar algemeen voor gecertificeerde beoordelaars aan.

Bent u gecertificeerd beoordelaar (assessor/examinator) beroepsgericht examineren, dan bent u welkom op de nascholingsdag voor de beoordelaar. Deelname aan deze training geeft u de opwaardering van uw Certificaat Beoordelaar (assessor/examinator).

Centraal in deze nascholing staat de actualisering van uw kennis van deze onderwerpen:
-Het beoordelen van gedrag en resultaten vanuit het nieuwe kwalificatiedossier
-Kwaliteitsborging examinering (vernieuwde examenkaders)
-De rapportage door de beoordelaar

Daarnaast wordt in de training veel tijd in geruimd voor het oefenen van specifieke beoordelingsvaardigheden.

De scholing is geënt op de Beschrijving Examentaak beoordelen van het Servicepunt examinering mbo.

Na afloop ontvangt u een bewijs van deelname.

De training gaat door bij voldoende deelnemers.

Registerleraar

Registerleraar validatie

Bijna al onze trainingen zijn gevalideerd door Registerleraar.nl. Herkenbaar door dit schildje:

Voor inhoudelijke informatie over de training Assessor kunt u contact opnemen met Marijke Kanters, 033-470 99 38, m.kanters@stichtingpraktijkleren.nl

Prijs: € 300,- per deelnemer per dag, inclusief lunch
(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Datum op aanvraag. Aanvragen Datum: maandag 04 februari 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 28-01-2019. Aanmelden
Datum: dinsdag 02 april 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 26-03-2019. Aanmelden
Datum: donderdag 13 juni 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 06-06-2019. Aanmelden