Certificering Corning Fiber Associate instructor

De training omvat alle praktische oefeningen en labs die verplicht zijn voor de certificering voor 'Corning Fiber Associate' inclusief praktijkopdrachten, tips en trucs en trouble shooting voor de keuzemodule Glasvezel. 

Het afsluitende deel van de training bestaat uit een geïntegreerde opdracht, waarin alle significante onderdelen van fiber optics installatie worden afgedekt. Na afronding van de training kan de docent studenten begeleiden voor het CFA certificaat en is door Corning/SixFourteen geauthoriseerd om studenten aan te melden voor verkrijging van het cerrtificaat 'Corning Fiber Associate'. 

Doelgroep
Corning Fiber Associate Instructors (CFAI), re-training voor CFAI (elke 3 jaar), keuzemodule instructeurs. Voorwaarde om deel te nemen is een bewijs van deelname van de Basistraining Glasvezel.

Onderwerpen
• De training dekt alle verplichte, praktische onderdelen van de CFA certificering
• Het kunnen uitvoeren van de lab-oefeningen en het begrijpen van de kritische aspecten hiervan om de studenten te kunnen begeleiden en beoordelen.
• De focus ligt op het kunnen omgaan met de in de lab-oefeningen van de keuzemodule glasvezel met de nadruk op veiligheid, verbindingen, cleaning, inspectie en meetstrategieën.
• Link loss-berekening en netwerkontwerp.

Agenda
-CFA en/of keuzemodule Glasvezel lab-oefeningen.
-Integratie-oefening.

De training gaat door bij minimaal vier deelnemers (maximaal zes deelnemers).

De inhouseprijs voor certificering bedraagt € 3.840,- met maximaal 6 deelnemers.

Locatie

Drenthe College
Van Schaikweg 98
7811 KL Emmen

Contact

Voor inhoudelijke informatie over deze training kunt u contact opnemen met Hans Blankendaal, h.blankendaal@stichtingpraktijkleren.nl

Informatie over maatwerk, trainingen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Marijke Kanters, coördinator T&A, 06-16 02 35 06 of m.kanters@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van trainingen/bijeenkomsten/webinars: trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 085 07 38 400. Dit geldt ook wanneer je een training als een inhousetraining (op jouw roc) of regiotraining (in jouw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 1050,- per deelnemer voor 2 dagen, inclusief lunch. 
Dit is een speciale prijs voor deelnemers van scholen die beschikken over een licentie van Stichting Praktijkleren voor dit opleidingsgebied.
Voor deelnemers zonder licentie geldt een toeslag van 40%.

Tijd

9.00 - 16.00

Aanmelden

Trainingsdata

dag 1: maandag 13 november 2023

dag 2: dinsdag 14 november 2023

Aanmelden is mogelijk t/m 30-10-2023. Aanmelden