Werken met de nieuwe leermiddelen Assistant Business Services

In deze training maak je kennis met de leermiddelen die we aanbieden voor het profiel Assistant Business Services (ABS). Na afloop weet je hoe de leermiddelen van ABS het beste ingezet kunnen worden, welke keuzes er gemaakt kunnen worden en welke didactische aanpak voor de verschillende leermiddelen mogelijk is. 

In deze training behandelen we specifiek de simulatie Sportschool Leef je uit, de taak- en beroepsmodulen en de opdrachtenbank BO2. Daarnaast besteden we aandacht aan de didactische aspecten. 

Bij het behandelen van deze leermiddelen geven we antwoord op de volgende vragen. 

  • Wat is het verschil tussen de simulaties en moduleren en wat betekent dit verschil voor de aanpak van de docent en de student. 
  • Hoe zet je de leermiddelen het beste in? 
  • Welke rol heb jij als docent en hoe bewerkstellig je dat jouw studenten actief met het materiaal aan de slag gaan? 

Tijdens de training heb je uiteraard gelegenheid om met collega’s ervaringen uit te wisselen. 

Trainer 
Deze training wordt verzorgd door Egbert Westra, al heel veel jaren ook als relatiemanager betrokken bij deze opleiding en de voorloper ondersteunende administratieve beroepen. Daarnaast is Egbert ook betrokken bij de brede niveau 2 opleiding. Tevens heeft Egbert is zijn rol als (voormalig) docent bij het Alfa-college veel praktische ervaring opgedaan met het gebruik van deze leermiddelen en de doelgroep studenten.  

Lunch
Deze training duurt een dagdeel en voorafgaand aan de training kun je gebruik maken van een lunch. De aangegeven tijd is inclusief deze lunch.

De training gaat door bij tenminste 7 deelnemers.

Locatie

Stichting Praktijkleren
Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort

Contact

Inhoudelijke vragen over deze training: Egbert Westra, e.westra@stichtingpraktijkleren.nl

Informatie over maatwerk, trainingen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Marijke Kanters, coördinator T&A, 06-16 02 35 06 of m.kanters@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van trainingen/bijeenkomsten/webinars: trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 085 07 38 400. Dit geldt ook wanneer je een training als een inhousetraining (op jouw roc) of regiotraining (in jouw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 116,- per deelnemer per dagdeel, inclusief lunch (je kunt aan deze training deelnemen als jouw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft).
Dit is een speciale prijs voor deelnemers van scholen die beschikken over een licentie van Stichting Praktijkleren voor dit opleidingsgebied. Voor deelnemers zonder licentie geldt een toeslag van 40%

Tijd

12:30 - 16:30

Aanmelden

Datum: woensdag 04 oktober 2023.
Aanmelden is mogelijk t/m 27-09-2023. Aanmelden