Beroepsproject Periodeafsluiting administratiekantoor Kempinga

Laat u inwerken in dit nieuwste beroepsproject voor Financiële beroepen.

Over de training
Deze training is met name gericht op docenten die bekend zijn met het werken met onze beroepsprojecten en/of simulaties. U leert hoe u Periodeafsluiting kunt inzetten als leermiddel voor kerntaak 2 van het oude kwalificatiedossier of kerntaak p2-k1 en p3-k2 van het nieuwe kwalificatiedossier. Tijdens de training maakt u kennis met de opdrachten. Deze variëren zowel qua inhoud, werkvorm als mate van complexiteit. U gaat zelf aan de slag met een aantal complexere opdrachten. 

Over het beroepsproject
Periodeafsluiting is een nieuw beroepsproject dat de verouderde beroepsprojecten Steenarend en Meyster&Waelberch vervangt. Binnen dit project voert de student de werkzaamheden uit als medewerker van administratiekantoor Kempinga. Studenten komen binnen het beroepsproject in aanraking met tal van opdrachten op het gebied van periodeafsluiting die variëren in aanpak, moeilijkheidsgraad en/of onderwerp. 

Meer over het beroepsproject vindt u hier.

Programma

Uitleg beroepsproject

Werken met diverse opdrachten voor beginners en gevorderden

Aandachtspunten bij opdrachten

Verdieping fiscale kennis voor de begeleidende docent

Nummer Lerarenportfolio: 91mx7lKhi6. (Studiebelastingsuren: 6)

Locatie

Stichting Praktijkleren
Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort

Contact

Voor inhoudelijke informatie over de training kunt u contact opnemen met Caroline Houben, c.houben@stichtingpraktijkleren.nl.

Informatie over maatwerk, trainingen voor leermiddelen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Marijke Kanters, coördinator T&A, 06-53 74 91 88 of m.kanters@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van de training: Angela Koppejan, medewerker T&A, trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 033 470 99 38. Dit geldt ook wanneer u deze training als een inhousetraining (op uw roc) of regiotraining (in uw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 250,- per deelnemer per dag, inclusief lunch
(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Tijd

10.00 - 16.00

Aanmelden

Datum op aanvraag. Aanvragen