Fieldlab ChatGPT en leermiddelen

Ben jij als docent benieuwd hoe je ChatGPT optimaal kunt benutten in het onderwijs? Wil je weten hoe jouw collega's in het hele land hiermee omgaan? En wil je meer inspiratie, handvatten en praktijkvoorbeelden ontvangen? Dan is het fieldlab ChatGPT en leermiddelen dé plek voor jou!

Tijdens deze online sessie ga je in gesprek met andere onderwijsprofessionals en medewerkers van Stichting Praktijkleren om ervaringen uit te wisselen en te brainstormen over de kansen en uitdagingen van ChatGPT in het onderwijs. Ontdek hoe je deze technologie kunt omarmen en inzetten voor betere leerresultaten, en hoe je de privacy van je studenten hierbij kunt waarborgen.

Mis deze unieke kans niet om jouw kennis over ChatGPT in het onderwijs te vergroten en te delen met andere enthousiaste docenten. Meld je vandaag nog aan voor het fieldlab ChatGPT en leermiddelen en laat je inspireren!

Als je zelf voorbeelden aan wilt dragen tijdens de sessie, stuur dan een mail naar trainingen@stichtingpraktijkleren.nl.

Locatie

Online (Teams)

Contact

Informatie over maatwerk, trainingen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Marijke Kanters, coördinator T&A, 06-16 02 35 06 of m.kanters@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van trainingen/bijeenkomsten/webinars: trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 085 07 38 400. Dit geldt ook wanneer je een training als een inhousetraining (op jouw roc) of regiotraining (in jouw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

n.v.t.

Tijd

15.00 - 16.30

Aanmelden

Datum op aanvraag.

Aanvragen