Commercie - Examineren met @thegreen examenprojecten

Gaat jouw team examenprojecten voor Commercie afnemen of denk je erover een examenproject in te zetten als praktijkexamen, en wil je er meer over weten? Schrijf je dan in voor deze training om goed voorbereid te zijn.

Over de training
Tijdens de training bereiden we je voor op het organiseren, afnemen en beoordelen van digitale examenprojecten en maak je kennis met de mogelijkheden van simulatiebedrijf @thegreen.

De volgende onderwerpen komen aan bod.

  • Visie en uitgangspunten examineren van Stichting Praktijkleren 
  • De uitgangspunten van het examenproject 
  • Organisatie en afname van dit digitale praktijkexamen
  • Werken met @thegreen en examenvoorbereiding
  • Beoordelingsmethode en bijbehorende formulieren

Vorm van de training
Deze training is interactief en praktijkgericht. De informatieblokken worden afgewisseld met praktijkopdrachten en oefeningen.

Trainer
Deze training wordt verzorgd door Eva Verhoeven, onderwijskundige voor de Commercie examens, en Marieke Vervoort, relatiemanager Retail. Beiden hebben vanuit hun verschillende achtergronden veel ervaring met deze examenprojecten.

Locatie

Stichting Praktijkleren
Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort

Contact

Informatie over maatwerk, trainingen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Jeany Aerdts, Producteigenaar Diensten, 06-53 76 79 04 of j.aerdts@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van trainingen/bijeenkomsten/webinars: trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 085 07 38 400. Dit geldt ook wanneer je een training als een inhousetraining (op jouw roc) of regiotraining (in jouw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 215,- per deelnemer per dag, inclusief lunch 
Dit is een speciale prijs voor deelnemers van scholen die beschikken over een licentie van Stichting Praktijkleren voor dit opleidingsgebied. Voor deelnemers zonder licentie geldt een toeslag van 40%.

Tijd

10.00 - 16.00

Aanmelden

Datum op aanvraag.

Aanvragen