Simulatie Tichelaar Dagboeken en het beroepsproject Raadt & Daad Dagboeken

Combineer Tichelaar en Raadt & Daad voor een optimaal resultaat.

Ga aan de slag met de leermiddelen Tichelaar en Raadt & Daad Dagboeken en leer hoe u deze leermiddelen effectief kunt combineren. In deze training leert u de verschillende onderdelen van zowel het beroepsproject als de simulatie kennen en hoe u deze kunt aanbieden. Tijdens de training krijgt u inzicht in hoe u de simulatie in uw onderwijs kunt combineren met het beroepsproject. U gaat zelf aan de slag met het materiaal voor kerntaak 1. In de simulatie Tichelaar Dagboeken komen de eenvoudige boekingen maar ook de complexere zaken, zoals buitenlandse facturen en kortingen, aan bod. Ook telebankieren is in de simulatie opgenomen. In de simulatie ligt de nadruk op leren door te doen. De focus van het beroepsproject Raadt & Daad Dagboeken is gericht op leren nadenken over de verschillende werkzaamheden. Leerlingen begrijpen hierdoor beter waarom ze iets op een bepaalde wijze moeten doen. In dit beroepsproject worden aan de hand van diverse opdrachten boekingen gecontroleerd, vergeleken en verbeterd.

Meer over deze leermiddelen

-Uitleg beroepsproject en simulatie
-Werken met de diverse opdrachten
-Voorbereiden op het beroepsproject
-Actualiteit FAB-opleidingen

Registerleraar

Registerleraar validatie

Bijna al onze trainingen zijn gevalideerd door Registerleraar.nl. Herkenbaar door dit schildje:

Voor inhoudelijke informatie over de simulatie kunt u contact opnemen met Caroline Houben, c.houben@stichtingpraktijkleren.nl.

(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Datum op aanvraag. Aanvragen