Werken met de leermiddelen voor Business Services Profiel 2 Allround Assistant Business Services

Voor onze opleidingen hebben we een flexibel, modulair en praktijkgericht leermiddelenportfolio ontwikkeld. Belangrijke bouwstenen hierbij zijn de taak- en de beroepsmodules. Hiermee wordt het mogelijk om een unieke leerweg of lesprogramma samen te stellen op basis van de eigen onderwijsvisie. Het nieuwe leermiddelenportfolio sluit aan bij alle soorten onderwijsconcepten; zowel bij breed, gepersonaliseerd als hybride onderwijs. Wil je hier meer over weten? Schrijf je dan in voor deze training om goed voorbereid te zijn.

Over de training 
Deze training is dé manier om volledig geïnformeerd te worden over de opbouw, het aanbod, de inhoud en de werkwijze van de leermiddelen voor het profiel 2 Allround Assistant Business Services.

Onderstaande onderwerpen staan centraal in de training. 

  1. Uitleg en onderbouwing van de uitgangspunten van ons leermiddelenportfolio
  2. Waar bestaat ons aanbod uit voor dit profiel en hoe gebruik je deze leermiddelen?
  3. Hoe zijn de beschikbare leermiddelen flexibel in te zetten (Inplannen van de modules, het maken van eigen leerarrangementen)?
  4. Didactische tips
  5. Ondersteuning vanuit de voortgangsmonitor
  6. Uitwisselen van ervaringen met P2
  7. Opdrachten uit de leermiddelen naar eigen keuze

Tijdens de training heb je regelmatig gelegenheid om met collega's ervaringen uit te wisselen. 

Vorm van de training 
Deze training is informatief en praktijkgericht. De informatieblokken worden afgewisseld met praktijkopdrachten. Geef bij de aanmelding aan naar welke twee werkprocessen jouw voorkeur uitgaat.

Trainer
Deze training wordt verzorgd door Manon Kuipers en Manon Leensen. Manon Leensen is ontwikkelaar leermiddelen P2 en P4 voor Stichting Praktijkleren en docent bij ROC Nijmegen. Manon Kuipers is constructeur Examinering voor P2 en P6 voor Stichting Praktijkleren en docent bij Firda (voorheen het Friesland College).  

Locatie

Stichting Praktijkleren
Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort

Contact

Inhoudelijke vragen over deze training: M. van den Berg, relatiemanager BS, m.vandenberg@stichtingpraktijkleren.nl. of Koen Fransen, relatiemanager BS, k.fransen@stichtingpraktijleren.nl

Informatie over maatwerk, trainingen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Jeany Aerdts, Producteigenaar Diensten, 06-53 76 79 04 of j.aerdts@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van trainingen/bijeenkomsten/webinars: trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 085 07 38 400. Dit geldt ook wanneer je een training als een inhousetraining (op jouw roc) of regiotraining (in jouw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 182,- per deelnemer per dag, inclusief lunch.
Dit is een speciale prijs voor deelnemers van scholen die beschikken over een licentie van Stichting Praktijkleren voor dit opleidingsgebied. Voor deelnemers zonder licentie geldt een toeslag van 40%.

Tijd

10.00 - 16.00 uur

Aanmelden

Datum op aanvraag.

Aanvragen