Examineren met examenprojecten en contexvrije examenprojecten voor de opleiding MEO

Gaat jouw school dit jaar examenprojecten (contextrijk) van ons afnemen en/of contextvrije examenprojecten zelf samenstellen en afnemen voor de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie? Schrijf je dan in voor deze training om goed voorbereid te zijn. 

Over de training 
Tijdens de training bereiden we je voor op het organiseren, afnemen en beoordelen van examenprojecten en contextvrije examenprojecten. 

De volgende onderwerpen komen aan bod.

  • Visie en uitgangspunten examineren van Stichting Praktijkleren
  • De uitgangspunten van het examenproject 
  • De uitgangspunten van het contextvrije examenproject 
  • Organiseren en afname van deze praktijkexamens 
  • Beoordelingsmethode en bijbehorende formulieren van deze twee praktijkexamens 

Vorm van de training 
Deze training is interactief en praktijkgericht. De informatieblokken worden afgewisseld met praktijkopdrachten en oefeningen.  

Indien mogelijk gebruiken we bij een inhousetraining eigen roc-materiaal. 

Trainers
Deze training wordt verzorgd door Nicol van Son en Manon Kuipers. Nicol heeft als docent bij ROC Mondriaan en MBO Amersfoort veel praktische ervaring met examens en de doelgroep studenten opgedaan. Manon Kuipers is al jaren ook als ontwikkelaar van leermiddelen bij Stichting Praktijkleren werkzaam. Daarnaast heeft zij als docent bij Firda (voorheen het Friesland College) uitgebreide praktische ervaring met examens opgedaan.

Locatie

Stichting Praktijkleren
Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort

Contact

Informatie over maatwerk, trainingen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Jeany Aerdts, Producteigenaar Diensten, 06-53 76 79 04 of j.aerdts@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van trainingen/bijeenkomsten/webinars: trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 085 07 38 400. Dit geldt ook wanneer je een training als een inhousetraining (op jouw roc) of regiotraining (in jouw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 215,- p.p. inclusief lunch en studiemateriaal
Dit is een speciale prijs voor deelnemers van scholen die beschikken over een licentie van Stichting Praktijkleren voor dit opleidingsgebied. Voor deelnemers zonder licentie geldt een toeslag van 40%.

Tijd

10.00 - 16.00 uur

Aanmelden

Datum op aanvraag.

Aanvragen