Werken met de leermiddelen van Business Services Profiel 1, Assistant Business Services

Voor de opleiding Assistant Business Services hebben we de simulatie Sportschool Leef je uit. 

In de training leer je hoe de simulatie ingezet kan worden. De drie onderdelen van de simulatie worden behandeld en de bijbehorende workshops worden doorgenomen. Verder krijg je didactische tips zodat je de simulatie goed kunt inzetten voor de studenten.

Vorm van de training
We starten deze training met een gezamenlijke lunch. De training is interactief en praktijkgericht. De informatieblokken worden afgewisseld met praktijkopdrachten en oefeningen.
Indien mogelijk gebruiken we bij een inhousetraining eigen roc-materiaal.

Trainer
Deze training wordt verzorgd door Egbert Westra, teamleider/relatiemanager bij Stichting Praktijkleren. Egbert is gespecialiseerd in de leermiddelen en de examens van de Niveau 2-opleidingen en heeft jarenlange ervaring in het lesgeven aan Assistant Business Services.

Tijdens de training heb je regelmatig gelegenheid om met collega's ervaringen uit te wisselen.

Na afloop van de training ontvang je een digitaal bewijs van deelname.

Locatie

Stichting Praktijkleren
Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort

Contact

Informatie over maatwerk, trainingen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Jeany Aerdts, Producteigenaar Diensten, 06-53 76 79 04 of j.aerdts@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van trainingen/bijeenkomsten/webinars: trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 085 07 38 400. Dit geldt ook wanneer je een training als een inhousetraining (op jouw roc) of regiotraining (in jouw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 132,- per deelnemer per dagdeel, inclusief lunch
Dit is een speciale prijs voor deelnemers van scholen die beschikken over een licentie van Stichting Praktijkleren voor dit opleidingsgebied. Voor deelnemers zonder licentie geldt een toeslag van 40%.

Tijd

12.30 - 16.00 uur

Aanmelden

Datum: woensdag 22 mei 2024.
Aanmelden is mogelijk t/m 15-05-2024. Aanmelden