Examineren met examenprojecten basis- en profieldelen Secretariële beroepen

Stichting Praktijkleren biedt de examenprojecten vanaf KD 2015 voor Secretariële beroepen, digitaal aan. Deze examenprojecten worden online afgenomen. We ontzorgen de scholen bij de examinering met een digitale planningstool en een overzichtelijke website. 

Over de training
Organisatie van examenprojecten was voorheen een tijdrovende klus. Met de nieuwste digitale examenprojecten van Secretariële beroepen nemen we u veel werk uit handen. Alle informatie is digitaal beschikbaar; er hoeft niets meer geprint en uitgedeeld te worden.

Maak in deze training kennis met de nieuwe digitale examenprojecten, de basisdelen (Efteling en H&M) en de profieldelen (Hof van Amerongen en Recreo), en laat u meenemen in:
• de opbouw van het digitale examenproject
• de organisatie (toegang tot de documenten door de examenkandidaten, rolspelers en beoordelaars)
• het afnemen van het examenproject
• het beoordelen met de nieuwe beoordelingssystematiek

De training is bestemd voor iedereen die bij de organisatie, uitvoering en beoordeling van examenprojecten in de opleiding Secretariële beroepen betrokken is. 

Over de exameninstrumenten 
Voor de examinering van alle kerntaken kunt u per kerntaak of werkproces een keuze maken voor een proeve van bekwaamheid (voor examineren in de beroepspraktijk) en/of een examenproject (voor examineren op school).

Groepsgrootte: minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers.

De training gaat door bij voldoende deelnemers.

Nummer Lerarenportfolio: FuCmghZEGh. (Studiebelastingsuren: 6)

Locatie

Stichting Praktijkleren
Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort

Contact

Voor inhoudelijke informatie over deze training kunt u contact opnemen met Ingrid ter Horst, i.maat@stichtingpraktijkleren.nl

Informatie over maatwerk, trainingen voor leermiddelen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Marijke Kanters, coördinator T&A, 06-53 74 91 88 of m.kanters@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van de training: Angela Koppejan, medewerker T&A, trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 033 470 99 38. Dit geldt ook wanneer u deze training als een inhousetraining (op uw roc) of regiotraining (in uw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 300,- per deelnemer per dag, inclusief lunch
(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Tijd

10.00 - 16.00

Aanmelden

Datum op aanvraag. Aanvragen