Examineren met examenprojecten basis- en profieldelen Secretariële beroepen

Stichting Praktijkleren biedt de examenprojecten vanaf KD 2015 voor Secretariële beroepen, digitaal aan. Deze examenprojecten worden online afgenomen. We ontzorgen de scholen bij de examineren met een digitale planningstools en een overzichtelijke website.

Organisatie van examenprojecten was voorheen een tijdrovende klus. Met de nieuwste digitale examenprojecten van Secretariële beroepen nemen we u veel werk uit handen. Alle informatie is digitaal beschikbaar; er hoeft niets meer geprint en uitgedeeld te worden.

Maak in deze training kennis met de nieuwe examenprojecten na 2016, de basisdelen (Efteling en H&M) en de profieldelen (Hof van Amerongen en Recreo), en laat u meenemen in:
• de opbouw van het digitale examenproject
• de organisatie (toegang tot de documenten door de examenkandidaten, rolspelers en beoordelaars)
• het afnemen van het examenproject
• het beoordelen met de nieuwe beoordelingssystematiek

De training is bestemd voor iedereen die bij de organisatie, uitvoering en beoordeling van examenprojecten in de opleiding Secretariële beroepen betrokken is.

Over de exameninstrumenten
Voor de examinering van alle kerntaken kunt u per kerntaak of werkproces een keuze maken voor een proeve van bekwaamheid (voor examineren in de beroepspraktijk) en/of een examenproject (voor examineren op school).

Groepsgrootte: minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers.

De training gaat door bij voldoende deelnemers.

Registerleraar

Registerleraar validatie

Bijna al onze trainingen zijn gevalideerd door Registerleraar.nl. Herkenbaar door dit schildje:

Voor inhoudelijke informatie over deze training kunt u contact opnemen met Ingrid ter Horst, i.maat@stichtingpraktijkleren.nl

(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Datum: woensdag 06 februari 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 30-01-2019. Aanmelden