Examineren met nieuwe examenprojecten in de opleidingen ICT

In deze training staan de nieuwe examenprojecten met vernieuwde beoordelingssystematiek centraal.

We praten u bij over de actuele ontwikkelingen rond de examenprojecten en de wijze waarop de inspectie toezicht houdt. Ook krijgt u allerlei tips waarmee u aan de slag kunt gaan bij het beoordelen in de leerbedrijven en op school.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
-uitgangspunten bij de ontwikkeling van de nieuwe examenprojecten
-overzicht van het aanbod
-voorbereiden met gebruik van de sleuteldocumenten
-organiseren en afnemen van examenprojecten
-uitgangspunten nieuwe beoordelingssystematiek (rubrics)
-beoordelen met rubrics
-kwaliteitsborging

De training is bestemd voor iedereen die bij de uitvoering van examenprojecten in de opleidingen van ICT betrokken is. Deze training kan ook inhouse of als regionale training gegeven worden.
Groepsgrootte: minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers.

Registerleraar

Registerleraar validatie

Bijna al onze trainingen zijn gevalideerd door Registerleraar.nl. Herkenbaar door dit schildje:

Inhoudelijke vragen over de training: Theo Broeren, opleidingscoördinator ICT, t.broeren@stichtingpraktijkleren.nl, 033 470 99 30.

(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Datum: maandag 11 februari 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 04-02-2019. Aanmelden