Examinering in de beroepspraktijk voor roc’s

Hoe examineert u een Proeve van bekwaamheid in de beroepspraktijk?

Over deze training
In deze training bieden we u handvatten om vanuit het kaderexamen Proeve van bekwaamheid tot een ingevulde proeve te komen op elke specifieke werkplek. We bespreken met u dilemma’s bij examineren in de beroepspraktijk en tips om te komen tot kwaliteitsborging.

De algemene formulieren en stappenplan zijn vernieuwd en zijn tot stand gekomen in afstemming met de examencommissies van diverse roc’s. Net als voor examenprojecten is ook in de proeve de nieuwe beoordelingssystematiek opgenomen. Tijdens de training leert u hoe u deze het beste kunt gebruiken.

-Ervaringen met de Proeve van bekwaamheid
-Vernieuwde formulieren en procedure om te komen tot gevalideerde examens
-Dilemma’s bij examinering in de beroepspraktijk en tips om deze te beheersen
-Een nieuwe beoordelingssystematiek+ toelichting en oefenen
-Evaluatie en afronding

De training wordt zowel bij ons in Amersfoort,  als inhouse- of regiotraining georganiseerd. Het programma kan ook opleidingsspecifiek worden ingevuld.

Registerleraar

Registerleraar validatie

Bijna al onze trainingen zijn gevalideerd door Registerleraar.nl. Herkenbaar door dit schildje:

(u kunt aan deze training deelnemen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Datum op aanvraag. Aanvragen