Werken met simulaties in de opleiding Commercieel medewerker bank- en verzekeringswezen, inhouse

In deze training leert u omgaan met de simulaties die Stichting Praktijkleren voor de opleiding Commercieel medewerker bank- en verzekeringswezen heeft ontwikkeld. Ook wordt aandacht besteed aan het gebruik van de website in combinatie met het materiaal dat voor deze opleiding beschikbaar is.

Tijdens de training komen onderwerpen aan bod zoals het werken met BVW Oriëntatie en BVW Frontoffice. U leert via de SimBrowser werken met de portal van de bank en met het simulatieprogramma. Daarbij wordt ook aandacht besteed aan het klantenbeheerprogramma BITIS. Verder maakt u kennis met het gebruikersbeheerprogramma van de simulatie en krijgt u een korte introductie op de simulaties Offertes en Servicedesk.

inhouse

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Wouter Roerdink, w.roerdink@stichtingpraktijkleren.nl.

€ 1775,- voor een inhousetraining van een dag.
(u kunt deze training aanvragen als uw roc een licentie voor dit opleidingsgebied heeft)

Datum op aanvraag. Aanvragen