Werken en examineren met BVW Schade, inhouse

Ontvang praktische tips over het werken met BVW Schade en begeleid uw leerlingen nog effectiever

U werkt met diverse onderdelen van de simulatie. Dit gebeurt aan de hand van een aantal voorbeelddossiers in combinatie met het schadesysteem. Veel aandacht is er voor de wijze waarop de bijbehorende correspondentie afgehandeld wordt. U krijgt daarnaast veel praktische tips, die u in uw lessen kunt gebruiken. Na het volgen van deze training bent u in staat effectiever uw leerlingen te begeleiden tijdens hun werkzaamheden. Het is ook mogelijk om het examen Kerntaak 3 Schade geheel digitaal af te nemen. U krijgt hierover tijdens de training nadere informatie.

Over de simulatie

In BVW Schade werkt de leerling bij een gesimuleerde schadeafdeling van een verzekeraar. Aan bod komen onder andere het beoordelen en verwerken van schademeldingen, betalingen, schuldvragen en het afhandelen van telefoontjes via de SimBrowser. U leert tijdens de training hoe het schadesysteem werkt, waar u de procedures kunt vinden en hoe er in de simulatie met de dossiers gewerkt wordt. Ook wordt u geïnformeerd over het examineren met behulp van deze simulatie.

Voor inhoudelijke informatie over deze training kunt u contact opnemen met Wouter Roerdink, 06-22 24 06 79, w.roerdink@stichtingpraktijkleren.nl.

op aanvraag

Datum op aanvraag. Aanvragen