Regiotraining Harderwijk: Azure

In deze masterclasses staat "Azure in de klas" centraal.

De mogelijkheden worden besproken hoe eenvoudig cloudtechnologie toe te voegen is aan het huidige curriculum, maar ook om inspiratie op te doen om het curriculum te innoveren.

Aan bod komen: algemeen inzicht in het cloudplatform Azure, trends in het educatielandschap, technologische aanbevelingen, curriculumaanbod en -innovatie en hoe te starten. De dag bestaat uit theorie, do-it-yourself en interactie met de community.”

Landstede
Westeinde 33
3844 DD Harderwijk

Voor inhoudelijke informatie over deze training kunt u contact opnemen met Theo Broeren, t.broeren@stichtingpraktijkleren.nl.

Datum: woensdag 06 maart 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 27-02-2019. Aanmelden