Regiotraining Harderwijk: Azure

In deze masterclasses staat "Azure in de klas" centraal.

De mogelijkheden worden besproken hoe eenvoudig cloudtechnologie toe te voegen is aan het huidige curriculum, maar ook om inspiratie op te doen om het curriculum te innoveren.

Aan bod komen: algemeen inzicht in het cloudplatform Azure, trends in het educatielandschap, technologische aanbevelingen, curriculumaanbod en -innovatie en hoe te starten. De dag bestaat uit theorie, do-it-yourself en interactie met de community.”

 

Locatie

Landstede
Westeinde 33
3844 DD Harderwijk

Contact

Voor inhoudelijke informatie over deze training kunt u contact opnemen met Theo Broeren, t.broeren@stichtingpraktijkleren.nl.

Informatie over maatwerk, trainingen voor leermiddelen die niet in het overzicht staan of andere dienstverlening m.b.t. Training & Advies: Marijke Kanters, coördinator T&A, 06-53 74 91 88 of m.kanters@stichtingpraktijkleren.nl.

Organisatie van de training: Angela Koppejan, medewerker T&A, trainingen@stichtingpraktijkleren.nl, tel. 033 470 99 38. Dit geldt ook wanneer u deze training als een inhousetraining (op uw roc) of regiotraining (in uw regio) wilt (laten) volgen.

Kosten

€ 50,- per deelnemer per dag, inclusief lunch

Tijd

10.00 - 16.00

Aanmelden

Datum: woensdag 06 maart 2019.
Aanmelden is mogelijk t/m 27-02-2019. Aanmelden