15 december: onderwijs- & evaluatiebijeenkomst VeVa

Wil je meepraten over onze VeVa leermiddelen en examens? Ook dit jaar organiseren wij weer onderwijs & evaluatiebijeenkomsten VeVa. De derde bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 15 december 2023 bij ons op kantoor in Amersfoort. Deze dag bespreken we onder andere het nieuwe portfolio-examen voor de leerlijn Leiderschap. Kom jij ook? 

Over de onderwijs & evaluatiebijeenkomst 
Het doel van deze bijeenkomst is uitwisselen van informatie over de laatste ontwikkelingen binnen Stichting Praktijkleren. Wat kan je komend schooljaar van ons verwachten op gebied van leermiddelen, examinering en activiteiten en bijeenkomsten? Ook evalueren we - aan de hand van jouw feedback - onze leermiddelen en examenproducten. 

Wil jij betrokken blijven bij de doorontwikkeling van de opleiding Veiligheid en Vakmanschap? Meld je dan aan! 

Kom alles te weten over het nieuwe portfolio-examen voor de leerlijn Leiderschap
We bespreken onder andere het nieuwe portfolio-examen voor de leerlijn Leiderschap. De rest van het programma is nog in ontwikkeling.

Voor wie? 
Voor alle docenten en militaire instructeurs die werkzaam zijn binnen de roc's. 

Waar en wanneer? 
De derde bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 15 december 2023 bij ons op kantoor in Amersfoort. Om 09.00 uur is de inloop en om 09.30 uur starten we het programma. De dag is inclusief lunch. We ronden rond 14.00 uur af. 
Locatie: Stichting Praktijkleren, Disketteweg 11, Amersfoort.  

Geïnteresseerd? 
Meld je aan via onderstaande button. Let op; wij hebben plek voor 2 deelnemers per roc.