Benieuwd naar de bijeenkomsten en het trainingsaanbod voor Commercie, Retail en Ondernemer handel?

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op de inhoud van en het werken met leermiddelen en examens bieden wij diverse trainingen en bijeenkomsten. Wil jij je kennis uitbreiden en voorbereid aan de slag gaan met onze leermiddelen en examens? Benieuwd naar welke trainingen en bijeenkomsten komend schooljaar op de planning staan? Lees het in dit artikel!

Soorten trainingen
Breng jouw deskundigheid als begeleider en beoordelaar, van beroepsgericht leren en examineren, naar next level. Ons aanbod is onderverdeeld in drie categorieën:

  • Producttrainingen: dit zijn productinhoudelijke en taakgerichte trainingen die er voor zorgen dat jij meer haalt uit de leerproducten en examens;
  • Masterclasses: deze zijn gericht op actuele beroepskennis en voegen meer actualiteit toe aan je lessen.
  • Daarnaast verzorgen wij maatwerk- en inhousetrainingen. 

Bijeenkomsten: verbinding, inspiratie en innovatie
We organiseren komend schooljaar ook diverse gebruikersbijeenkomsten met als doel evalueren, ideeën uitwisselen, kennis opdoen en netwerken. Verbinding staat centraal.  

Het aanbod voor schooljaar 2023-2024: nieuwe websitepagina
Waar vind je het totaalaanbod voor komend schooljaar? Om het voor jou als docent overzichtelijk te maken, hebben we het totaalaanbod van bijeenkomsten, trainingen en masterclasses op een nieuwe websitepagina gezet. Ga naar de websitepagina Bijeenkomsten en trainingen voor Commercie, Retail en Ondernemer handel op de planning.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste bijeenkomsten, trainingen of masterclasses? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via je profiel op onze website (achter log-in). Of sla de websitepagina op als favoriet en kom regelmatig terug om een kijkje te nemen.