Bestel nu je vouchers van Microsoft en Certiport!

Stagebedrijven en werkgevers hechten veel waarde aan studenten die gecertificeerd zijn. Vanuit ons ASC portefeuille en mede dankzij onze partner Fitinit kunnen we zowel certificeringen als leermiddelen van Microsoft en Certiport aanbieden. Met de certificeringen van Microsoft en Certiport op zak bereiden studenten zich goed voor op een stage en een toekomstige baan.

Beperkte geldigheidsduur Microsoft/ Certiport vouchers

We ontvangen regelmatig de vraag hoe lang de vouchers (inclusief proefexamens) voor een certificering geldig zijn. Het antwoord daarop is makkelijk: vouchers zijn bruikbaar gedurende een schooljaar. Dat betekent of je de vouchers op één oktober of op één mei besteld, dat verandert de geldigheidsduur niet. De vouchers zijn alleen geldig tot het einde van dit schooljaar: 1 augustus 2023.

We zien door de jaren heen dat niet iedereen op de hoogte is van de 'beperkte' geldigheidsduur en pas laat in het schooljaar bestellen. Dat is zonde. Daarom luidt ons avies en oproep: 'Bestel nu alvast je vouchers!' Dat zorgt ervoor dat we samen de tijd hebben om zaken goed voor te bereiden en je hebt bovendien ook meteen beschikking over de proefexamens. Een win-win situatie. 

Meer informatie en direct vouchers bestellen?

Op onze productpagina Microsoft/ Certiport certificeringen kun je alle informatie vinden met betrekking tot de certificeringen en leermiddelen. Ook vind je daar meer informatie over onze speciale tarieven. Overigens, ook buiten de leermiddelenlicentie zijn de tarieven voor het onderwijs zeer interessant dankzij ons partnership met Fitinit.

Bestel hier direct jouw vouchers.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Hans Blankendaal. Ook als je meer informatie wilt over certificeringen in zijn algemeenheid.