Docentendag Niveau 2 vindt plaats op 7 februari 2024

We hebben er al heel veel zin in: de Docentendag Niveau 2 opleidingen. Kom je ook? We heten je van harte welkom.

Deze dag is hét moment om collega's uit het hele land te ontmoeten, kennis te delen en vooral: inspiratie opdoen.

Over de docentendag Niveau 2
Een start van de dag met Mirjam Spitholt. Docent bedrijfseconomische vakken aan Saxion Hogeschool en de bedenker van het vak Gelukskunde. Zij is een veel gevraagd spreekster in het bedrijfsleven, bij zorginstellingen, gemeenten, op scholen en congressen.
Mirjam gaat jullie onderdompelen in de wereld van geluk en vertrouwen zodat we wat soepeler met uitdagende situaties (op het werk) en veranderingen om kunnen gaan. Want wist je dat voor een heel groot gedeelte (werk)geluk maakbaar is?

Kom daarnaast alles te weten over onze leermiddelen en examens die volop in ontwikkeling zijn, volg presentaties van verschillende roc's (ROC van Twente, Gilde college en het Summa college), inspirerende workshops in 3 rondes en ontmoet vakcollega's onder genot van een hapje en een drankje. 

Datum en locatie
De docentendag Niveau 2 vindt plaats op woensdag 7 februari in Nijkerk bij Vergader- en congrescentrum De Schakel in Nijkerk.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer inhoudelijke informatie over het programma met voor ieder wat wils? Bezoek dan onze websitepagina docentendag Niveau 2