Examenvouchers voor MOS/ITS/MCF ook komend schooljaar weer beschikbaar

Goed nieuws! Ook het komende schooljaar kunnen scholen tegen flinke kortingen gebruikmaken van de mogelijkheden om studenten te certificeren. Dankzij het partnership met Fitinit is Stichting Praktijkleren voor het onderwijs de preferred supplier, waarbij scholen die bij ons zijn aangesloten extra kortingen krijgen. 

Het betreft vouchers voor de volgende examens: 

  • Microsoft Office Specialist (MOS) 
  • Information Technology Specialist (ITS) 
  • Microsoft Certified Fundamentals (MCF)

Naast de vouchers krijg je ook de beschikking over Gmetrix-proefexamens, om bij de studenten te achterhalen hoe ver ze zijn op weg naar het niveau van het examen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om deze examens in de cloud af te nemen. Geen gedoe meer met licenties of het installeren van computers. Alles staat klaar in de cloud. Bovendien helpen wij bij het koppelen van het testcenter aan de cloud om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Het MOS-certificaat is interessant voor elke ICT-student die dagelijks werkt met Microsoft Office. Met MOS verdiept de student zich verder in Microsoft Office-producten. Met MCF en ITS leg je in feite de basis voor elke ICT-carrière, voor allerlei richtingen. Stagebedrijven en werkgevers hechten veel waarde aan studenten die gecertificeerd zijn. Met deze certificeringen op zak bereiden studenten zich goed voor op een stage en een toekomstige baan.

Duizenden studenten hebben we de afgelopen jaren al aan een certificaat geholpen. Wil je één of meer van deze certificeringen aanbieden aan je studenten? Bestel dan hier de vouchers. Na aanschaf worden de vouchers rechtstreeks toegekend aan jullie Certiport testcenter account.

Heb je meer vragen over de licenties en hoe deze werken, raadpleeg dan ook de ASC-productpagina op onze website of neem contact op met Hans Blankendaal: h.blankendaal@stichtingpraktijkleren.nl