Keuzedelen voor Legal, Insurance & HR Services Specialist

We hebben goed nieuws voor de studenten die de richting Legal, Insurance & HR Services Specialist volgen! (profiel 5 van KD BS)
Stichting Praktijkleren heeft, in samenwerking met de SBB en een aantal roc's, drie nieuwe keuzedelen ontwikkeld die het curriculum nog verder verdiepen.

Strafrecht, het eerste keuzedeel
Het keuzedeel Strafrecht (K1334) is vastgesteld en gepubliceerd door de SBB. Bij Praktijkleren hebben we zelfs al een digitale kennisexamens en een proeftoets geconstrueerd voor dit keuzedeel. Beide zijn nu beschikbaar via onze digitale examenomgeving.

De volgende keuzedelen
Het keuzedeel Verdieping HRM (K1379)  is ook vastgesteld en gepubliceerd door SBB. Bij Stichting Praktijkleren zijn we gestart met de ontwikkeling van het examen voor het keuzedeel. 

Het keuzedeel Personen-familie en erfrecht (code nog niet bekend) is nog in de vaststellingsprocedure bij SBB. Zodra dit keuzedeel is vastgesteld en gepubliceerd door SBB, starten wij met de constructie van het examen.

Blijf op de hoogte
Vanuit Praktijkleren houden we je op de hoogte wanneer de proeftoetsen en digitale examens voor de andere keuzedelen beschikbaar zijn. Overweeg zeker om één of meerdere keuzedelen op te nemen in je onderwijsprogramma.