Let op: wijzigingen in publicatieoverzichten voor leermiddelen en examens Business Services

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe modules en examens voor het kwalificatiedossier Business Services. In de publicatieoverzichten voor leermiddelen en examens, die je achter login op onze website kan vinden, zijn wijzigingen doorgevoerd. Benieuwd wat dit voor jou betekent? In dit artikel brengen we je op de hoogte van de wijzigingen.

Waar vind je de vernieuwde publicatieoverzichten?
De publicatieoverzichten zijn te vinden achter de login op onze startpagina: zie tegel Leermiddelen profielen en tegel Examens. 

Geüpdatet publicatieoverzicht examens Business Services

Alle ontwikkelingen houden we bij op onze startpagina, achter de login. Je vindt het 'Publicatieoverzicht voor examens van het Kwalificatiedossier Business Services' hier.

In het publicatieoverzicht zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd, zoals:

  • De lay-out is aangepast, elke basis- en profielkerntaak heeft een eigen tabblad. 
  • De gepland proeftoetsen zijn opgenomen in dit overzicht.
  • Bij de profielkerntaken 2, 3, 4, 5 en 6 zijn een aantal publicatiedata verschoven met 1 à 2 maanden.

Belangrijk: De examens zullen op tijd klaar zijn om te diplomeren. Mochten de wijzigingen toch problemen opleveren voor je curriculum? Neem gelijk contact met ons op. Wij denken uiteraard met je mee naar de beste oplossing.

Geüpdatet publicatieoverzicht leermiddelen Business Services 

De publicatieoverzichten van de leermiddelen zijn ook geüpdatet. Je vindt het 'Publicatieoverzicht voor leermiddelen van het Kwalificatiedossier Business Services' hier.

In het publicatieoverzicht zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd, zoals:

  • Voor alle taakmodules is nu een verwachtte publicatiemaand of jaar genoteerd, waar eerst als publicatiedatum ‘nog niet bekend’ stond.
  • Bij de profielkerntaken 2, 3, 4, 5 en 6 zijn een aantal publicatiedata verschoven met 1 à 2 maanden.
  • De beschikbare leermiddelen die als alternatief inzetbaar zijn, zijn beter omschreven.

Alternatieve leermiddelen beschikbaar
Voor de taak en/of beroepsmodules die nog niet gepubliceerd zijn, zijn alternatieve leermiddelen beschikbaar. Dit zijn leermiddelen uit de huidige / aflopende kwalificatiedossiers. In het publicatieoverzicht leermiddelen staat per profiel en per werkproces aangegeven welke bestaande leermiddelen, zoals beroepsprojecten en simulaties, passend zijn bij het betreffende werkproces.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Heb je taak en/of beroepsmodules ingepland voor je lessen, maar blijken deze taakmodules nu toch niet op tijd beschikbaar? Kom je in de knoop met het afnemen van de geplande examens? Neem contact met ons op:

Wij denken graag met je mee over welke leermiddelen en examens je dan als vervanging kunt gebruiken.

Team Business Services